Tapasztalt, profi konvektor szerelő szakemberek Budapesten és Pest megyében

A gázkonvektor a gázfűtés egyik legtakarékosabb és legbiztonságosabb módját kínálja. A parapetes konvektorokra különösen jellemző a megbízható működés, ugyanis a kéményes modellekkel ellentétben nem a szoba légteréből veszik el az oxigént, és az égéstermék visszaáramlásának is minimális az esélye.

A konvektor igen egyszerű szerkezet, tehát elmondható, hogy ritkán romlik el. Ugyanakkor a konvektor szerelő révén megvalósuló karbantartás elősegíti a hosszabb élettartamot és a biztonságos, hatékony működést. A Zonagáz cég 20 éves tapasztalattal rendelkező konvektor szerelő szakemberei díjtalan kiszállással és teljes körű garanciával vállalják a gázkészülékek javítását és karbantartását Budapest területén.

Gyorsszerviz ügyeleti szolgáltatásuknak köszönhetően a sürgős problémát is megoldják akár hétvégén vagy ünnepnapokon is. Számíthatunk a konvektor szerelő szakszerű segítségére a fűtési szezon előtti teljes felülvizsgálat, fűtésszezonra való felkészítés és a konvektorok csatlakozóinak ellenőrzése, bemérése és gázszivárgás mérés esetén is.

Kazáncsere teljes ügyintézéssel, gyorsan és szakszerűen

Kazáncsere alkalmával van néhány körülmény amit érdemes mérlegelni. A legfontosabb, hogy az adott helyen rendelkezésre áll-e víz (vagy feltöltési lehetőség), elektromos áram, és kondenzációs kazán esetén a kondenzátum elvezetésének lehetősége. Továbbá arra is figyelni kell, hogy a meglevő kéményhez alkalmas legyen a kazán.

A zonagaz.hu oldalon a kazáncsere teljes ügyintézéssel megrendelhető, amit a szakemberek rövid határidővel, referenciákkal vállalnak. Mivel a kazáncsere az engedélyköteles gázszerelő feladatok körébe tartozik, a csere kivitelezéséhez erre jogosult szakember közreműködésére van szükség.

A cég gázszerelői mestervizsgával és fényképes gázszerelői igazolvánnyal rendelkeznek, így a kazáncsere teljes ügyintézéssel megrendelhető a weboldalon található elérhetőségeken. Az optimális műszaki paraméterekkel rendelkező gázkazán kiválasztásához díjtalan műszaki szaktanácsadással és helyszíni felméréssel állnak az ügyfelek rendelkezésére.