Családi házak hőszigetelése Debrecenben is az igazi megtakarítás télen és nyáron egyaránt

A debreceni családi házak költségvetését is leginkább terhelő kiadások egyike minden bizonnyal a fűtésének és légkondicionálásának költsége.

Debrecenben a családi házak hőszigetelésének fő előnye, a hangszigetelés mellett továbbra is az, hogy megvédi a házat a téli hőveszteségtől, és megakadályozza a páratartalom okozta problémákat. Egy debreceni családi ház homlokzati hőszigetelése a energetikai felújítás egyik legfontosabb része ,ami nagymértékben hozzájárul az energiahatékonyság eléréséhez.

A debreceni családi házak hőszigetelésének haszna minden évszakban megmutatkozik. Télen a fűtési rendszerek által termelt hő nem veszik el, a ház falai között marad. A hőszigetelő anyagoknak köszönhetően a házon belüli hőmérséklet állandó marad, ami mindenképpen hasznos dolog és nem csak a család költségvetésnek.

Az energetikai felújítás Debrecenben nyáron is jelentős energia megtakarítást jelent

A debreceni családi ház hőszigetelésnek köszönhetően a napsugarak hője nem tud áthatolni a falakon, mert a szigetelőanyag megvédi az épületet a hő átbocsátásától. Ennek eredményeként a klímaberendezések működési ideje csökken, ami az áramfogyasztásnál számottevő megtakarítást jelent.