Tucatnyi Smart felni van a kínálatban

A kétszemélyes miniautók egyre inkább népszerűek, főként a városi közlekedésben. Az alkatrészek, akárcsak a mutatós Smart felni, temérdek szakboltban beszerezhető, a felnikre konkrétan az alu-felni.eu webáruház specializálódott. A Roadsterrel kompatibilis modellek mutatványos dizájnnal készültek, emellett elfogadhatóak az árak is. A leginkább megfelelő Smart felni kiválasztását a webhelyen feltüntetett és az adott darabokra vonatkozó paraméterek könnyítik meg.

Mindegyikről tudni lehet, hogy mekkora a szélessége, az átmérője, a középfurata, hogy miként áll a furatszám és az osztókör, valamint milyen értékű a bevésődést jelző ET szám. A termék szettben érkezik, a 4 felni mellett tartalmaz még ugyancsak 4-4 krómszelepet, logóval ellátott kupakot és szükség esetén központosító gyűrűt is. A Smart felni felszereléséhez szükséges egyéb kellékek ennek ellenére nem a készlet részei, a csavarokat és anyákat tekintve újakat kell beszerezni, de alkalmazhatóak a régiek is, amennyiben sérülésmentesek.

Az acélfelni még mindig nem veszített az aktualitásából

A járművek futóműve nem elhanyagolandó, nemcsak biztonsági, de esztétikai szempontból sem. A könnyűfém ötvözetekből előállított felnik napjainkban egyre inkább növekvő népszerűséggel rendelkeznek, de a hagyományos acélfelni sem veszítette el a jelentőségét. Ennek minden esetben nagyobb a súlya, de olcsóbb és jobban ellenáll az esetleges karcolásoknak. Havas, jeges úton, a nagyobb súly következtében az acélfelni biztonságosabb haladást garantál, mivel a kerekek jobban tapadnak és ezáltal csökken a megcsúszás veszélye.

Továbbá, mivel zártabb, védi a fékrendszert a szennyeződésektől. Az említett webshop, a nevével ellentétben, nemcsak alumínium felniket forgalmaz, hanem számos acélból készült klasszikus darab is az érdeklődők rendelkezésre áll ezen a webhelyen. Először az adott autómárkát kell kiválasztani a keresőben, majd ezt követően a típust és az évjáratot. Az ilyen módon történő keresés eredményeképpen megjelenő, készleten lévő acélfelni szavatoltan kompatibilis a kiválasztott gépjárművel.