Balatoni szállás kutyával a vízpart mellett

Rohanó világunkban muszáj időt szakítani egy kis feltöltődésre. Kell egy olyan szakasza legyen az életünknek, amikor azzal foglalkozhatunk, amit a legjobban szeretünk. Nincs annál jobb, mint kellemes a balatoni szállás kutyával, a vízpart közelében.

A Balaton szépsége mindenkit rabul ejt. Igazi feltöltődésnek számít néhány napot eltölteni egy olyan idilli helyen, mint amit a fonyódi kutyaparadicsom kínál. Nem kell kompromisszumokat kötnünk az eb miatt.

Sajnos sokszor belefuthatunk olyan problémába, ahol nem nézik jó szemmel a háziállatokat a szálláson. Ez a balatoni szállás kutyával a négylábú barátainkat helyezi előtérbe. A helyszín kialakítása ideális mozgásteret biztosít a kutyusoknak, akik együtt is pancsolhatnak a tó vízében a gazdikkal.

A balatoni szállás kutyával remek és költséghatékony megoldást jelent, hiszen ehhez még az országhatárokat sem kell elhagynunk, mégis színvonalas szolgáltatásokat vehetünk igénybe a Sunset Resort jóvoltából. Pihenjen úgy, hogy a kutyust nem kell otthon hagynia, más gondjaira bízva!