Tárhely

Úgy érzed már teljesen összeállt a fejedben, mint is szeretnél a Trifid Online Reklámügynökségtől kérni? Tudtunk segíteni, hogy lásd: miként is épül fel egy honlap, milyen is az online marketing csomagunk, amit kínálni tudunk? Ha igen, akkor nem is maradt más hátra, mint hogy megismerj olyan fogalmakat, amelyek biztosítanak arról: nem a levegőbe beszéltünk.

Most eláruljuk Neked, mint is nyújtunk, ha minket választasz, egészen a honlapod elkészítésétől a komplett marketing terv megvalósításáig!

Fontos, hogy tudd, mit jelent a tárhely szó. Nos, nem mást, mint egy „virtuális tártérséget", amelynek mérete össze sem hasonlítható a személyi számítógépek befogadóképességével. Úgy képzeld el, hogy a helyet, amelyre szükséged van, mi biztosítjuk, egy jóval nagyobb kapacitású, erősebb számítógépen (szerveren). Ezeket úgy fejlesztették ki, hogy a folyamatos működést biztosítsák és a legnagyobb biztonságú szolgáltatást nyújtsák azoknak, akik „bérbe" veszik a területeket.

Ismerd meg röviden, miket rejt a Tárhely menüpont, majd ismerkedj meg velük részletesebben is!

Szerverünk: cégünk megbízható, nemzetközi szerverrel rendelkezik, amely tökéletesen biztonságos és kiváló gyorsasággal rendelkezik. Természetesen a folyamatos fejlődés is garantált.
Bővebben...

Adatvédelem: a legnagyobb és a legtökéletesebb biztonságot adjuk azoknak, akik minket választanak. Tőlünk nem jut ki harmadik félhez információ és adatvesztéstől sem kell tartani.
Bővebben...

Domain regisztráció: a kezdő lépésektől egészen a végkifejletig segítjük leendő ügyfeleinket, a név keresési és regisztrációs terheket is teljes mértékben levéve válláról, a többiről nem is beszélve.
Bővebben...

Nemzetközi tárhely: garantáljuk a létező legnagyobb gyorsaságot és biztonságot.
Bővebben...

Megrendelés: ismerkedj meg részletes árlistánkkal!
Bővebben...

Levelezési beállítások: minden információt megtalálsz, ami a zavartalan kommunikációhoz szükséges.
Bővebben...

Súgók és videók: segítünk, szövegben, hangban és képben is!

Látogass el a menüpontokba is, ahol részletes információkat kaphatsz az itt felsoroltakról. Ha addig is kérdésed van, kérünk, keress meg minket elérhetőségeink bármelyikén és szakképzett kollégáink mindenben rendelkezésedre állnak!

Online
Reklámügynökség
 

9025 Győr, Semmelweis u. 8.
+36 70 295 85 90

Tárhelycsomagok

2gbnemzetkozi