Stratégia

Sikerült megállapodnunk? Akkor már csak egy megfelelő stratégia kidolgozása van hátra, amelyet az alábbi ábrán is nyomon követhetsz! Lentebb részletezzük, mire is számíthatsz a Trifid Online Reklámügynökséggel folytatott közös munka során.

Amiben biztos lehetsz: nem csupán egy honlapot adunk át, hanem az online reklám legmagasabb szintű szolgáltatását, amelynek segítségével nem csak megmutathatod céged a világnak, hanem profitot is termelhetsz!

Első lépésként felépítjük a teljes web stratégiát, amely számos mozzanatot foglal magában.

  • elkészítjük a technológiát, ami nem jelent mást, mint magának a weboldalnak a megszületése, a saját terveid és a mi tanácsaink alapján
  • vállaljuk a teljes kommunikációt, legyen szó akár szöveges, akár képi megjelenésről (fotó), továbbá amennyiben igény van rá, a hatalmas népszerűségnek örvendő Facebook-ra is bevezetjük a cég profilját és a továbbiakban gondozzuk azt; illetve átfogóan segítjük az egész online PR tevékenységet.
  • az internet marketing során a már elkészült honlapot különféle kampányok segítségével a lehető legtöbb emberhez eljuttatjuk. Ezzel csalogatva a látogatókat, akiktől azt reméljük, hogy a létező legtöbb időt töltik majd el az oldaladon.
  • az elemzések során tapasztaltakat folyamatosan beépítjük a már meglévő munkánkba, folyamatosan finomítunk azokon a területeken, ahol erre szükség van. A cél nem más, mint az, hogy ne csak látogatókat vonzzunk be, hanem elérjük: Neked, a megrendelőnknek hasznot is hozzon a megvalósult weboldal és online reklám, létrejöjjön egy – nevezzük úgy – pénztermelő rendszer, amelynek segítségével ismét megbizonyosodhatsz róla: jól döntöttél, amikor a Trifid Online Reklámügynökséged választottad!

Ha a fent leírtakkal kapcsolatban szeretnél még valamit kérdezni vagy csak észrevételed, ötleted van, keress minket elérhetőségeink valamelyikén és kollégáink készséggel állnak rendelkezésedre!

web_startegia

Online
Reklámügynökség
 

9025 Győr, Semmelweis u. 8.
+36 70 295 85 90

Tárhelycsomagok

2gbnemzetkozi